Όργανο γυμναστικής

Όργανο γυμναστικής

Όργανο γυμναστικής ViPR, είναι ένα όργανο το οποίο χρησιμοποιείται για υψηλής απόδοσης άσκηση βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και βοηθώντας στην μείωση του λίπους και την καύση των θερμίδων.
Τι γυμνάζει; Το ViPR είναι ένα Όργανο γυμναστικής που εκτός αποτελεσματική άσκηση είναι ικανό να γυμνάσει και να τονώσει όλες τις σημαντικές ομάδες μυών των πάνω (δικέφαλοι, τρικέφαλοι) και των κάτω άκρων (γλουτοί, μηροί, τετρακέφαλοι), τους μύες του στήθους αλλά και τους μύες της ράχης. είναι ικανό να γυμνάσει αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα σας.
Έχετε τη δυνατότητα, -επιλέγοντας το κατάλληλο (4, 6, 8, 10, 12, 16 & 20 κιλά) για εσάς- ανάλογα με την απόδοση που επιθυμείτε να έχετε, το ‘Οργανο γυμναστικής ViPR, θα βελτιώσει δραστικά την εικόνα του σώματος σας αλλά και την λειτουργία του.

Αυτό που κάνει το Όργανο γυμναστικής ViPR τόσο αποτελεσματικό είναι ο συνδυασμός της εκγύμνασης και του πάνω αλλά και του κάτω μέρους του σώματός σας. Για την ακρίβεια κανένα άλλο όργανο γυμναστικής δεν γυμνάζει ταυτόχρονα τόσες πολλές ομάδες μυών. Προσφέρει τόνωση και εκγύμναση σε όλες σχεδόν τις σημαντικές ομάδες μυών αλλά και βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας από το σώμα σας βοηθώντας σας έτσι να κάψετε περισσότερες θερμίδες.
Το Όργανο γυμναστικής ViPR με βασικό πλεονέκτημα του σε σχέση με τα άλλα όργανα γυμναστικής μέσω της κίνησης να μειώνεται η καταπόνηση των ποδιών σας και απορροφούνται οι κραδασμοί από τα γόνατα, την μέση και την λεκάνη. Το γεγονός αυτό κάνει το ViPR το πιο ασφαλές όργανο για τις αρθρώσεις σας και καταλληλότερο όργανο για άτομα με προβλήματα.
Ανάμεσα στα άλλα πλεονεκτήματα είναι και η ταυτόχρονη εκγύμναση άνω και κάτω άκρων, οι μικρές σχετικά διαστάσεις τους και το χαμηλότερο κόστος απόκτησης και συντήρησης τους.

[psp_full id=all show_business=true show_address=true show_contact=true show_opening_hours=false show_payment=false show_gmap=true]