καψιμο θερμιδων

καψιμο θερμιδων

καψιμο θερμιδων

καψιμο θερμιδων
Το Vipr fitness δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται με υψηλές τιμές και πανάκριβες συνδρομές σε γυμναστήρια exclusive. Μπορούμε πάντα να βρούμε λύσεις που δεν θα υπερβαίνουν το budget σας!
Μπορούμε, σε αυτούς τους «χαλεπούς» καιρούς της οικονομικής κρίσης, που όλοι είμαστε λίγο ή πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά μας, να βρούμε ανέξοδες ή πολύ συμφέρουσες λύσεις για να κρατηθούμε σε φόρμα; Η απάντηση είναι μονολεκτική: Ναι! Σταματήστε, λοιπόν, να προβάλλετε -κυρίως στον εαυτό σας- δικαιολογίες του τύπου: «Έκοψα το γυμναστήριο, γιατί κάνω οικονομία». Δείτε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις, ενδιαφέρουσες λύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον προϋπολογισμό σας.

Γυμναστήριο occasion για καψιμο θερμιδων!
Η συνδρομή σας σε ένα γυμναστήριο δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβη. Τι εννοούμε;
● Καταρχήν, διερευνήστε αν υπάρχει η δυνατότητα να πηγαίνετε σε κάποιο γυμναστήριο της προτίμησής σας σε ώρες εκτός αιχμής (πρωινά-μεσημέ­ρια) και αν προβλέπονται ειδικές τιμές, π.χ. για πρωινή συνδρομή!
● Αν έχετε «σοβαρές προθέσεις» και, επομένως, δεν σκοπεύετε να σταματήσετε σε 2-3 μήνες, τότε από κάθε άποψη σας συμφέρει να ρωτήσετε για εξάμηνες ή και καλύτερα ετήσιες συνδρομές, για τις οποίες σχεδόν όλα τα γυμναστήρια επιφυλάσσουν πολύ καλές τιμές ή προσφορές, με αποτέλεσμα το μηνιαίο κόστος να σας έρχεται πολύ φθηνά, ενώ συχνά γίνονται και ευκολίες πληρωμής (π.χ. δόσεις.)
● Σε κάποιες συγκεκριμένες περιόδους (γιορτές, διακοπές κλπ.), ορισμένα γυμναστήρια ανακοινώνουν πολύ καλές προσφορές. Άρα, αν είστε σε ετοιμότητα, μπορείτε να πετύχετε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες για καψιμο θερμιδων.
● Τέλος, ειδικά για τις γυναίκες, εδώ και λίγο καιρό έχουν δραστηριοποιηθεί και στην ελληνική αγορά ξένες αλυσίδες γυμναστηρίων με προγράμματα γυμναστικής μικρής διάρκειας σε πολύ καλές τιμές. Αν ψάξετε σε μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο, θα τις εντοπίσετε πολύ εύκολα. Θα μπορέσετε να βρείτε ακόμη και συνδρομές με 1 € την ημέρα ή και λιγότερο!

Είναι πολυτέλεια ο προσωπικός γυμναστής για καψιμο θερμιδων
Σίγουρα είναι μια ακριβότερη λύση (25-50 € ανά συνεδρία), μπορείτε όμως να την κάνετε πιο προσιτή αν τη μοιραστείτε με 1-2 φίλους, οπότε και το κόστος της μειώνεται και ενδεχομένως η «παρέα» να σας δώσει κίνητρο για να γυμνάζεστε και για καψιμο θερμιδων.

Σπίτι μου, σπιτάκι μου
Αν προτιμάτε το δικό σας περιβάλλον, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να γυμναστείτε. Μάλιστα, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής «κατ’ οίκον» για όλο το σώμα και το καψιμο θερμιδων, που να περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης όσο και αεροβικής, και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα χαμηλό έως και… μηδενικό budget.

● Αν τα χρήματα αυτά σας φαίνονται πολλά, μπορείτε να αρκεστείτε σε κάποια αξεσουάρ, για να δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία στο πρόγραμμά σας. Για παράδειγμα, το Vipr μπορεί να σας δώσει ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων, όπως και μια μπάλα γυμναστικής .
● Φέρτε τον προσωπικό γυμναστή στο σαλόνι σας, έστω και σε digital μορφή! Υπάρχει το Vipr με οδηγίες για ασκήσεις ή προγράμματα αεροβικής που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Μην ξεχνάτε και τη μουσική, η οποία θα σας βοηθήσει να μη βαρεθείτε γρήγορα, αλλά και να βρείτε το σωστό ρυθμό.
● Δεν χρειάζεστε, όμως, ούτε τον παραμικρό εξοπλισμό για να γυμναστείτε μόνοι στο σπίτι. Το μόνο «όργανο γυμναστικής» θα είναι το ίδιο σας το σώμα. Χρησιμοποιώντας, δηλαδή, το βάρος του σώματός σας, μπορείτε να εκτελέσετε ποικιλία ασκήσεων μυϊκής ενδυνάμωσης, όπως κοιλιακούς, push-ups, βαθιά καθίσματα κλπ.
Ακόμη και διάφορα αντικείμενα του σπιτιού μπορούν να αποτελέσουν αξεσουάρ γυμναστικής.

καψιμο θερμιδων στο δρόμο ή στο πάρκο
Αν αισθάνεστε να σας «πνίγουν» οι εσωτερικοί χώροι, ειδικά όταν πρόκειται να γυμναστείτε εκεί, μπορείτε να κάνετε ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης έξω από το σπίτι σας. Μπορείτε να αρχίσετε με ένα απλό περπάτημα, το οποίο θα ζωηρεύει ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση και, φυσικά, μπορεί να εξελιχτεί σε τζόγκινγκ ή περπάτημα σε ανηφόρα για μεγαλύτερη δυσκολία. Αν υπάρχει η δυνατό­τητα, μπορείτε να «ενεργοποιήσετε» και το Vipr σας.

καψιμο θερμιδων με ενα κλικ στο Vipr fitness
Το Ίντερνετ μπορεί να σας ­δώσει πολλές ανέξοδες ιδέες, βίντεο γυμναστικής, άρθρα με προγράμματα ασκήσεων κλπ. Πολλά παραδείγματα εύκολων, πλην αποτελεσματικών, ασκήσεων που μπορείτε να κάνετε μόνο με το Vipr,. Τόσο απλά! Θα βρείτε ένα πλήθος ιδεών και προγραμμάτων για να γυμνάσετε όλους τους μυς του σώματός σας, γρήγορες και έξυπνες ­λύσεις άσκησης καψιμο θερμιδων κλπ.

καψιμο θερμιδων

[psp_full id=all show_business=true show_address=true show_contact=true show_opening_hours=false show_payment=false show_gmap=true]

Leave a Comment