ευλυγισια

ευλυγισια

ευλυγισια

ευλυγισιαευλυγισια. Η Ασκήσεις με Vipr έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι μια μορφή άσκησης για όσους είναι ευλύγιστοι ή για όσους θέλουν να γίνουν ευλύγιστοι. Μάλιστα πολλοί από όσους την εξασκούν – και θεωρητικά θα ήξεραν περισσότερα – συνεχίζουν να ζουν με το όνειρο ότι μια μέρα θα φτάσουν να γίνουν «λάστιχο». Αν όμως προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και πιο ευλύγιστοι διατρέχουμε τον κίνδυνο να ανισορροπήσουμε. Η δύναμη και η πειθαρχία είναι απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να δουλέψουμε με σοφία.

Μια πραγματικά ωφέλιμη πρακτική για τη βελτίωση της ευλυγισίας μας περιλαμβάνει και τις δύο πλευρές του νομίσματος: προσπάθεια και χαλάρωση, δομή και ροή, πειθαρχία και ελευθερία. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουμε στο νου μας να απαλλαγεί από την προσκόλληση στο αποτέλεσμα, ενώ σωματικά έχουμε την ευκαιρία να αισθανθούμε τους μύες μας, την ενέργεια της αναπνοής μας και το ευρύ φάσμα των συναισθημάτων που προκύπτουν.
Εδώ έρχετε το vipr να δείξει της ικανοτητές του στην ευλυγισια, έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να δουλέψουμε με οποιαδήποτε προκαθορισμένη μας άποψη και να πειραματιστούμε με πιο δύσκολες θέσεις. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται προπαρασκευαστικές ασκήσεις που σταδιακά βοηθούν στο να διευρυνθεί ο νους, να συνδεθούμε με τις αισθήσεις μας και να κάνουμε κατάλληλες επιλογές για το πώς να προχωρήσουμε. Ίσως ανακαλύψετε ότι είστε πιο ευλύγιστοι απ’ ότι νομίζατε!
Γενικά, τα κορίτσια εμφανίζουν μεγαλύτερη ευλυγισια από τα αγόρια. Αυτό οφείλεται πιθανόν σε ανατομικές διαφορές των αρθρώσεων, καθώς επίσης και σε διαφορές ως προς το είδος και το βαθμό των δραστηριοτήτων που επιλέγει το κάθε φύλο. Στους ενήλικες υπάρχει μικρότερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα. Έχει αναφερθεί ότι, κάποιες φυλές και εθνότητες έχουν συγκεκριμένες αρθρώσεις, που εμφανίζουν υπερκινητικότητα. Για παράδειγμα, οι αρθρώσεις του αντίχειρα και των δακτύλων των ατόμων που κατάγονται από τη Μέση Ανατολή και των Ινδών της Ανατολής τείνουν να είναι πιο ευλύγιστες. Συχνά, οι μεγαλύτεροι ενήλικες εμφανίζουν μειωμένη ευλυγισια, κυρίως λόγω της μειωμένης δραστηριότητας. Κάποιες μελέτες δείχνουν ότι οι διατάσεις που πραγματοποιούνται τακτικά, μπορούν να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους ανθρώπους στη διατήρηση της ευλυγισίας για ολόκληρη τη ζωή

[psp_full id=all show_business=true show_address=true show_contact=true show_opening_hours=false show_payment=false show_gmap=true]