Γυμναστική – Συμβουλές

Γυμναστική – Συμβουλές

Γυμναστική – Συμβουλές

Η γυμναστική είναι, όχι μόνο μέσο για αδυνάτισμα και δίαιτα, αλλά και ένας πολύ καλος τρόπος για πνευματική ευεξία & ομορφιά.Tο vipr έγινε πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιείται από πολλους προπονητές, αθλητικές ομάδες και εκπαιδευτές απο όλο τον κόσμο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπον με τι ακριβώς είναι το vipr. Σχεδιάστηκε από ένα προπονητή Ice Hockey, ο οποίος ήθελε να βρίσκετε σε καλή φόρμα, έχοντας λιγο χώρο για την γυμναστική του.

Με απλά λόγια, το vipr είναι ένα είδος γυμναστικής που γεφυρωνει το κενο μεταξυ της κινησης και της προπονησης δυναμης. Συνδυαζει την κινηση ολου του σωματος με φορτιο ωστε να προπονησει αθλουμενους και αθλητες αποδοτικα και αποτελεσματικα για να πετυχουν τους στοχους τους, οι οποιοι ειναι: Ζωτικοτητα, Αποδοση και Αποθεραπεια.
Η ευκινησια και η δυναμη αποκτουνται κουνωντας το σωμα σε ενα πληθος σκοπιμων ασκησεων με φορτιο χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να χτίσει δύναμη, ισορροπία, συντονισμό, ευελιξία, σταθερότητα του κέντρου και της άρθρωσης. Όλα αυτά, συντελούν στην πρόληψη των τραυματισμών και στην αύξηση της πυκνότητας των οστών.
Το vipr μπορεί να βοηθήσει! Οι αρχάριοι, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο γυμναστικής, γυμνάζοντας όλο το σώμα τους, πηγαίνοντας από την μία άσκηση στην επόμενη σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Ότι κάνουμε στη ζωή μας ξεκινά με το βαρος. Το ισχυρό και δυνατό κέντρο μας, βοηθά στην πρόληψη των τραυματισμών, όχι μόνο χαμηλά στην πλάτη μας, αλλά και σε όλο το σώμα μας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του vipr, είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το προσωπικό σας επίπεδο της φυσικής κατάστασης , απλά μετακινώντας τα πόδια σας, πιο κοντά ή πιο μακριά από το σταθερό σημείο. Αυτό σας επιτρέπει να γυμνάζετε συνεχώς το σώμα σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.

Με τη χρήση του vipr μπορούμε να κανουμε δυνατούς μυς και να τους ενισχύσουμε τις αρθρώσεις.Κάτι που δεν επιτυγχάνεται με την καθιστή μηχανή άσκησης. Δίνει περισσότερη δύναμη και ενέργεια με μηδενικές πιθανότητες τραυματισμού.

Το vipr βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της οστικής απώλειας.

Θέλετε να μειωσετε το βάρος σας η να χτίσετε δυνατούς μυς; Το vipr θα βάλει «φωτιά» σε πολλούς μυς, γεγονός που αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό, καίγοντας περισσότερες θερμίδες από όσες θα καίγατε στην διάρκεια της παραδοσιακής προπόνησης. Το vipr σας επιτρέπει να κινείστε συνεχώς από τη μία άσκηση στην άλλη, σαν σε ένα κύκλο. Αυτό ενισχύει την καρδιά και αυξάνει την μυϊκή αντοχή.

Το vipr είναι ιδανικό για όλους, νέους, ηλικιωμένους, αθλητές, μητέρες που μένουν σπίτι και τους bodybuilders! Σκοπός η φυσική κατάστασή.

Αρχίστε με προσωπικό εκπαιδευτή ή με μία ομάδα στο γυμναστήριο τώρα και δείτε το σώμα σας να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο!!!